Behandelingen

Malu Wilz Treatments

Malu Wilz brengt kostbare plantenextracten en vooruitstrevende technologieën samen in een complete serie. 

Het verzorgingssysteem biedt een scala aan mogelijkheden om aan de wensen van elke klant en huid te voldoen. 

Door de diversiteit die Malu Wilz biedt zijn veel producten vegan. In combinatie met de gezichtsbehandelingen en thuis producten, geef je je huid wat ze verdient.

Ampul treatment

Ampullen hebben een hogere werking en werkstoffen dan een créme of serum. In totaal zijn er 10 verschillende ampullen, daarvan gaan we 3 gebruiken per behandeling. Hierdoor word dit treatment helemaal persoonlijk en naar behoefte van jouw huid samengesteld. Door dit treatment, haal je veel meer uit je huid en geef je je huid als het ware een boost.

Collageen treatment

Deze behandeling is uitermate geschikt voor een veeleisende huid met eerste tekenen van huidveroudering. Tevens is deze behandeling erg geschikt voor een vochtarme huid en droge huid. Deze behandeling zorg voor vermindering van de rimpeldiepte, stimuleert de collageen aan maak van de huid, regeneert en zorgt dat de vochtbinding word verbeterd.

Coffee To Go Treatment

Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype. De basis van deze behandeling pas ik aan op uw huid. De coffee to go producten zorgen ervoor dat uw huid word gekalmeerd, gehydrateerd door hyaluronzuur, stimuleert de collageen aanmaak van de huid en verhoogt de energieniveau in de cellen.

Purifying treatment

Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype We gaan samen kijken, welke producten het beste passen bij uw huid en wensen. Daarnaast krijgt u ook een voedend masker

Clean treatment

Deze behandeling is geschikt, voor ieder huidtype. Dit is een reinigende basis treatment.

Perfect Eyelash Treatments

Door het grote aanbod van Perfect Eyelash heb je veel diversiteit. Bij mij kan je terecht voor de Lash Volume Lifting en Henna brows treatment.

Henna brows incl. Modelleren

De Henna brows treatment is een wenkbrauw behandeling waarbij ik eerst je wenkbrauwen ga meten. Daarna ga ik de wenkbrauwen verven met speciale henna verf, ik heb verschillende henna verf, voor het beste resultaat.

Nadat ik de henna verf heb verwijderd ga ik de wenkbrauwen modelleren en naar wens opmaken. De Henna brows treatment blijft 6-8 weken op de haartjes en kan tot een dikke week op de huid zitten, dit hangt van je huidtype af.

 

Lash volume lifting

Tijdens de Lash Volume Lift worden uw eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zachte, siliconen mal aan “gelift”. Dit in combinatie met 2 soorten lotions die er voor zorgen, dat de wimpers in de gewenste vormen blijven. Na het liften word er een verzorgende lotion aan gebracht. Het resultaat zijn lange, volle, gekrulde en gezonde wimpers.

Het resultaat van de Lash Lift blijft ongeveer 6 weken zichtbaar. Hierna zal de krul langzaam verdwijnen, omdat u nieuwe haartjes krijgt. Doordat de Lash Lifting niet schadelijk is voor de eigen wimpers, kunt u de behandeling na 6 weken gewoon weer herhalen.

Lash volume lifting incl. wimpers verven

Henna brows touch up binnen 4 weken na behandeling

Indien je binnen 4 weken terugkomt krijg je de treatment voor een gereduceerd  tarief.

Combi Lash volume lifting incl. Wimpers verven & henna brows

Indien je tegelijk gebruikt wil maken van de lash volume lifting en de henna brows treatment krijg je een korting voor deze combi deal.

Massages

Ontspanningsmassages om je geest en lichaam geheel tot rust te laten komen.

Rug massage

Rug en achterkant benen massage

Spray tan

Spray tan met een natuurlijke look.

Gehele lichaam

Gezicht, armen en decolleté

Buik en benen

Losse modules

Je kan ook bij mij terecht voor wimpers en wenkbrauwen verven, harsen van het gezicht en lichaam.

Wenkbrauwen modelleren

Wenkbrauwen verven

Wimpers verven

Wenkbrauwen modelleren & verven

Wimpers & wenkbrauwen verven + modelleren

Onderbenen of bovenbenen harsen

Gehele benen harsen

Harsen bovenlip of kin

Harsen bovenlip en kin

Gehele gelaat harsen

Harsen wenkbrauwen, bovenlip, kin, wangen & bakkebaard.